Vi arbejder på at nytænke fremtiden for hygiejne

Geysier

Geysier er dedikeret til at forme fremtiden for intelligent hygiejne ved at designe og producere moderne, automatiske håndspritdispensere med et opadgående sprøjt. Vi stræber efter at levere elegante og effektive løsninger til at opretholde renlighed og sikkerhed i offentlige rum, kontormiljøer, butikker, mfl. 

Geysier er den næste generations hygiejnesystem, der giver et intuitiv, øjeblikkelig spray, som er nemt og enkelt, kan benyttes fra alle vinkler og forbedrer hygiejneoplevelsen.

Vi stræber efter at forme fremtiden for hygiejne gennem konstant at udfordre græserne for innovation og design, på en måde der både er effektiv og æstetisk tiltalende. Tag del i vores mission om at skabe en renere og mere elegant verden, et sprøjt ad gangen.

Mød vores grundlægger og produktudvikler, Albert

Under COVID-19-pandemien introducerede Albert, som tidligere var involveret i udviklingen af Sound Box, Geysier - en spritdispenser, der kombinerer hygiejne og æstetik. Hans innovation var et symbol på modstandsdygtighed og tilpasningsevne i udfordrende tider.

100% Danskproduceret

Geysier dispenseren er 100% danskproduceret og designet med en minimalistisk elegance. Det er vores højeste prioritet at repræsentere dansk design og høj kvalitetsstandard på bedste vis. Vi har en tæt og gennemsigtig dialog med vores danske partnere og leverandører for at give vores kunder en perfekt oplevelse med vores produkt og service.

Geysier holdet

Albert Ipsen

Stifter & produktchef

ai@geysier.com
+45 31 24 80 81

Søren Fuhr

Kommerciel direktør

sf@geysier.com
+45 41 56 78 16

Simon Lundbæk

Salgschef

sl@geysier.com
+45 22 81 82 95

Asger Emborg

Client Manager

ae@geysier.com
+45 29 80 83 38

Hans Kristoffer

Digital & IoT

hk@geysier.com
+45 42 96 22 52

Natasia Runge

SoMe & Digital

nr@anyhow.dk